آرد برنج محلی، خواص و طرز تهیه
آرد برنج از آسیاب کردن دانه های برنج تهیه می شود که سرشار از مواد مغذی می باشد.
آرد برنج از آسیاب کردن دانه های برنج تهیه می شود که سرشار از مواد مغذی می باشد.
مهمترین عناصری که برنج برای رشد به آنها نیاز دارد شامل نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، گوگرد، روی، آهن، مس، بور، منگنز، منیزسم، کربن، اکسیژن و هیدروژن هستند.
کودهای اسید هیومیک مولکول های بسیار بزرگ و پیچیده ای هستند که از مواد آلی استخراج می شوند و به روش های مختلفی برای تولید و تقویت گیاهان استفاده می شوند.
استفاده بیش از اندازه از کودهای شیمیایی در پرورش درختان و محصولات زراعی، اثرات نامطلوبی بر آبراهه های ناشی از خروج کود اضافی داشته باشد.
حشره برنج یا شپشک برنج (خرک برنج)، آفت های ریزی می باشند که به برخی محصولات کشاورزی مانند برنج، گندم، غلات و ... حمله می کنند و از این محصولات به عنوان غذای خود استفاده می کنند.
ابتدایی ترین تعریف از برنج کهنه این است که زمانی در حدود سه الی پنج ماه از تولید و سفید کردن آن گذشته باشد.
زمانی که برنج از شالیزار برداشت شده، به کارخانه برده میشود تا فرآیند سفید شدن را طی کرده که در این فرآیند، مقداری از دانههای برنج شکسته شده که برای جداسازی آنها،آن را الک می کنند.
هاشمیزاده؛ مردی که نه مرکز تحقیقات برنج داشت و نه از علوم آزمایشگاهی سردر میآورد اما با عشق و علاقه به خوشههای طلایی برنج توانست نام خود را جاودانه کند
برنج هاشمی گیلان بهترین برنج ایرانی موجود در بازار است و در استان گیلان کاشت می شود.