توضیحات کامل
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر از آن را در ظرف تیره بریزید و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق یک لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کنید و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید.
چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد. چای سبز را هرگز با شکم خالی ننوشید چون به دلیل مقادیر بالای کاتچین هایی که دارد اثرات نامطلوبی بر روی کبد برجای می گذارد.
بهترین زمان نوشیدن چای سبزهر روز صبح بین ساعت ۱۰ الی ۱۱ و دو ساعت قبل از خواب است چون سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد.
نظرها درباره کالا
آیا این نظر مفید بود؟
۰
۰
کیفیت و طعم خوبی داره
مهمان